Monday, June 2, 2008

KISS AND TELL...

Do's and don'ts about kissing.

În unele cazuri este o artă rafinată; în altele, una pierdută. Giugiuleala.

Igiena
Fii pregătit. Păstrează o bună igienă orală şi o respiraţie proaspătă, barba tunsă sau faţa rasă fin, hainele şi corpul curate, o aromă plăcută, părul spălat, care poate fi atins. Dă-i toate motivele să se apropie mai mult.

"Moartea pasiunii" – fereşte-te de chestiile astea

Cuţitarul – îţi înjunghie într-una gura cu limba lui; pupăciosul ăsta sigur o să strice atmosfera.

Şmirghelul – raşcheta aia de pe barba lui poate ori să-şi facă bucăţele buzele, ori să-şi spele vasele de acum o săptămână.

Fii pe fază
Sincronizarea e totul. Nu te grăbi să-l iei prin surprindere. S-ar putea să se apere şi să te dea la o parte. Uită-te după semne şi fă mutarea. Dar nu aştepta prea mult, s-ar putea să treacă momentul.

Azorel – căţeluşul ăsta nedresat te linge şi te băleşte pe toată faţă. Jos, băiete, jos!

Butelia cu heliu – dacă pui gura pe maşinăria asta o să te umfle cu aer cald. O să te simţi ameţit, da' să ştii că nu pluteşti.

Fii atent
Observă şi simte reacţiile partenerului tău. Vrei să simtă plăcere când vă giugiuliţi, şi trebuie să auzi ce spune – cu corpul, cu buzele, cu vocea şi cu mâinile. Nu e nimic mai sexy decât un bărbat care simte nevoile partenerului său – şi nu e nimic mai rău decât unul care n-o face.

Scrumiera, te rog – După ce stingi ţigara aia, pot să ling scrumiera?

Vampirul. Au! – Ce dracu'? M-ai muşcat de buză. Sângerez!

Explorează
Un joc frumos presupune explorare, de la lip-lock la senzaţia dinţilor şi limbii, până la felul cum îţi mişti mâinile. Încearcă delicat. Încearcă dur. Vezi unde vă duce atracţia, şi nu te abţine. Fii creativ. Dacă încearcă el vreo figură la care nu te-ai gândit, păstrează-ţi-o în repertoriul personal.

Ciocănitoarea – o să-ţi trebuie un cric ca să-i deschizi ciocul. Face cioc, cioc, cioc.

Body snatchers –ăla era un om sau un extraterestru, de-a încercat să-mi implanteze un pui în burtă cu limba?

Exploatează-i slăbiciunile
După ce o să capeţi ceva experienţă cu el, ţine minte şi exploatează fiecare gest care îl excită, de la atingerea uşoară a buzelor la muşcatul gâtului, şi până la vechea "limbă pe gât". Dacă înveţi pe ce butoane trebuie să apeşi, o să-l ai oricând (şi oricum) vrei.

Teroristul – te apucă aşa de strâns de cap şi de spate, de te întrebi "suntem la întâlnire, sau mă iei ostatic?"

0 comments: